William Hill Casino

Σάββατο, 21 Απριλίου 2012, 00:10

Προγνωστικά στοιχήματος 21/4/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (1.65) - Χ (4.20) - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (4.40) LIVE@BWIN

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Σάββατο 21/4 με πλήρης αγωνιστική δράση σε όλα τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ντέρμπι και πολλές επιλογές στην διάθεση μας από το κουπόνι του στοιχήματος.

Ξεκινάμε τις σημερινές μας στοιχηματικές επιλογές με Πρέμιερ Αγγλίας και τον αγώνα Μπόλτον - Σουόνσι. Τη νίκη της Μπόλτον επιλέξαμε στην αναμέτρηση αυτή και αυτό διότι η Μπόλτον χρειάζεται πολύ τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μπορεί να το πετύχει κόντρα στην Σουόνσι η οποία εκτός έδρας δεν αποδίδει. Μετά από μια δύσκολη σειρά αγώνων, η Μπόλτον έχει την ευκαιρία να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

 

Επόμενη επιλογή μας από την Τσάμπιονσιπ στον αγώνα Πόρτσμουθ - Ντέρμπι. Από δύο νικηφόρα αποτελέσματα προέρχεται η Πόρτσμουθ πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις αντίθετα με την ομάδα της Ντέρμπι η οποία μετράει δύο συνεχόμενες ήττες. Λόγω της πολύ καλής φόρμας λοιπόν θα επιλέξουμε τη νίκη για την Πόρτσμουθ.

Συνεχίζουμε με Ιταλία στον αγώνα Πάρμα - Κάλιαρι όπου επιλέξαμε τη νίκη της Πάρμα. Οι Γηπεδούχοι κάνουν καλές εμφανίσεις τις τελευταίες αγωνιστικές αντίθετα με την Κάλιαρι που δεν τα καταφέρνει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

ΕΛ ΚΛΑΣΙΚΟ - ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Για το τέλος κρατήσαμε το μεγάλο ντέρμπι της Ισπανίας, για πολλούς το μεγαλύτερο που υπάρχει στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και δεν είναι άλλο από το Μπαρτσα - Ρεάλ! Θα ρισκάρουμε αρκετά στο Ελ Κλάσικο, με τη Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύοντας ότι μπορεί να καταφέρει και να ξεφύγει με την ισοπαλία ή ακόμα και τη νίκη από το Κάμπ Νόου. Για την πολύτιμη ισοπαλία ή και τη νίκη θα παίξει η ομάδα του Μουρίνιο που εάν επιτευχθεί θα του εξασφαλίσει και τον τίτλο! Στο 2.15 βρίσκουμε το Χ2 διπλή ευκαιρία και θα ρισκάρουμε διότι πιστεύουμε επίσης ότι το βάρος σήμερα θα πέσει στους Καταλανούς που καίγονται για τους βαθμούς. Εάν η Ρεάλ χάσει απόψε, τότε θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική