William Hill Casino

Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 00:10

Προγνωστικά στοιχήματος 26/4/12: ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ (1.50) - Χ (4.75) - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (5.50) LIVE@ANT1

 

Kαλημέρα φίλοι μας. Πέμπτη 26/4 με μικρό στοιχηματικό κουπόνι αλλά με δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για το Γιουρόπα Λιγκ. Στην Ισπανία πέφτουν τα φώτα και σήμερα με τις δύο αναμετρήσεις του Γιουρόπα Λιγκ να διεξάγονται σε Μπιλμπάο και Βαλένθια. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με τον αγώνα Αθλέτικο Μπιλμπάο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Τo Goal - Goal επιλέξαμε σε αυτή την αναμέτρηση καθώς η Σπόρτινγκ Λισαβόνας διαθέτει αρκετά καλή ομάδα και είναι ικανή να κυνηγήσει ένα γκολ απόψε ώστε να καταφέρει κάποιο πιθανό αποτέλεσμα πρόκρισης, έχοντας υπέρ της το 2 - 1 σκορ του πρώτου αγώνα. Το παιχνίδι Europa League Μπιλμπάο - Σπόρτινγκ θα μεταδοθεί ζωντανά στις 22:05 από το κανάλι ΑΝΤ1.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι μεταξύ Bαλένθια - Aτλέτικο Mαδρίτης και οι δύο ομάδες σκοράρουν με μεγάλη ευκολία. Το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι έληξε με σκορ 4 - 2. Το ίδιο σκηνικό αγώνα πιστεύουμε να δούμε και σήμερα στο Μεστάγια με την Βαλένθια να μην έχει πολλές επιλογές για κλειστό παιχνίδι και θα κυνηγήσει πολλά γκολ! Θα ρισκάρουμε στο Οver 3.5 γκολ σε απόδοση 2.35 καθώς το Οver 2.5 πληρώνει πολύ χαμηλά, κοντά στο 1.57 και λέμε να το αποφύγουμε.

  • - Αποδόσεις bwin: ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ (1.50) - Χ (4.75) - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (5.50) LIVE@ANT1
  • - Αποδόσεις bwin: ΒΑΛΕΝΘΙΑ (2.00) - Χ (3.50) - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. (4.00)

Συνεχίζουμε στο Κύπελλο Τουρκίας στον αγώνα Καρντεμίρ Καραμπόκ - Φενέρμπαχτσε LIVE@BWIN. Τo Οver επιλέξαμε σε αυτή την αναμέτρηση διότι πιστεύουμε ότι έχει το γκολ η Καρντεμίρ Καραμπόκ, έτσι τουλάχιστον έχει δείξει έως τώρα στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο, με αποτέλεσμα να ανοίξει το παιχνίδι κυνηγώντας και οι δύο ομάδες την πρόκριση στον τελικό. Τελευταία επιλογή για σήμερα έχουμε τη νίκη της Μιλικόσκι στην έδρα της Χάκα για το κύπελλο Φιλανδίας. Η Μιλικόσκι δείχνει να είναι σε καλύτερη φόρμα στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε σχέση με την Χάκα. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των σημείων που σας προτείνουμε στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική