Τρίτη, 17 Απριλίου 2012, 10:17

Πρωτάθλημα Ισπανίας: El Classico!

Μπαρτσελόνα vs Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικα - αποδόσεις. LIVE Barcelona Real Madrid

 

 

Η μεγάλη αναμέτρηση του Ισπανικού πρωταθλήματος στο Καπ Νου είναι γεγονός! Το τελευταίο El Classico της σεζόν για την Πριμέρα Ντιβιζιόν που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21/4 στις 22:00 βρίσκει τους κορυφαίους μία ανάσα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος Ρεαλ Μαδρίτης (στους 85 βαθμούς) που πραγματικά φέτος έχει κάνει τη διαφορά σε όλες τις διοργανώσεις θα αναμετρηθεί ξανά με τους Καταλανούς για να σφραγίσει την κατάκτηση του τροπαίου. Σε εξαιρετική φόρμα και η δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και τραυματισμούς θα κυνηγήσουν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς της νίκης. Παρόλο τις υποχρεώσεις που έχουν στο Champions League αγωνιζόμενες με την Μπάγερν και την Τσέλσι αντίστοιχα, πιστεύουμε το μυαλό όλων είναι στο Ελ Κλάσικο!

Να θυμίσουμε ότι η τελευταία αναμέτρηση στην Βαρκελώνη έγινε για το κύπελλο Ισπανίας όπου η Barca είχε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο με σκορ 2 - 0 και λίγο έλειψε στο δεύτερο ημίχρονο να χάσει το παιχνίδι αφού η Ρεαλ Μαδρίτης κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι σε 2 - 2 παίζοντας εξαιρετική μπάλα. Σε ένα τέτοιο παιχνίδι όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά. Παρακολουθείστε το παιχνίδι LIVE από την εταιρία bwin.com στις 21/4. Όσοι δεν είστε εγγεγραμμένοι πελάτες, απλά κάντε μια εγγραφή, καταθέστε το ελάχιστο ποσό των 5 EUR και δείτε και στοιχηματίστε ζωντανά στο παιχνίδι.

Διαθέσιμα στοιχήματα από την bwin.com:

  • - Μπαρτσελόνα (1.67) - Χ (4.00) - Ρεαλ Μαδρίτης (4.50) (σε πολύ καλή απόδοση το διπλό και λέμε να ρισκάρουμε ένα έστω μικρό ποσό στο 4.50!!)
  • - Over (1.60)
  • - Under (2.25)
  • - Goal/Goal (1.62)
  • - Θα σκοράρει η ομάδα 1 και στα δύο ημίχρονα; (Ναι: 2.30)
  • ...και αλλά 169 διαθέσιμα ιδικά στοιχήματα για το LIVE El Clasico στην bwin.com

 

bwin.com Μπόνους Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική