William Hill Casino

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 00:08

Προγνωστικά στοιχήματος 27/4/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 - ΛΟΡΙΑΝ (2.50) - Χ (3.00) - ΜΑΡΣΕΪΓ (2.75) LIVE@BWIN

 

Kαλημέρα φίλοι μας. Παρασκευή 27/4 και επιστρέφουμε στα προγνωστικά των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων μετά από τρεις μέρες χορταστικών Ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Αναμενόμενο το κουπόνι στοιχήματος με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια για στοιχηματική επιλογή.

Σήμερα θα ασχοληθούμε κυρίως με τη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας απ' οπου επιλέξαμε τρεις πιθανούς άσους. Τα παιχνίδια είναι: Ίστρ - Αρλ, Λε Μαν - Λαβάλ και Σεντάν - Γκινγκάμπ. Και στα τρία αυτά παιχνίδια οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση και επιπλέον έχουν βαθμολογικό κίνητρο για να πάρουν τη νίκη.

Θα κλείσουμε το σύστημα 3-4 με ένα ακόμα παιχνίδι από την Γαλλίας. Από την πρώτη κατηγορία θα κυνηγήσουμε τη νίκη της Μαρσέϊγ στην έδρα της Λοριάν. Ευκαιρία απόψε για την Μαρσέϊγ να πραγματοποιήσει μία νίκη μετά από δέκα και αγωνιστικές χωρίς νίκη, αντιμετωπίζοντας την Λοριάν που δεν είναι σε καλή φόρμα. Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον το παιχνίδι, όμως πιστεύουμε ότι η Μαρσέϊγ οφείλει μία ψυχολογική νίκη μόνο και μόνο για την φετινή Ευρωπαϊκή πορεία της. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική