William Hill Casino

Σάββατο, 02 Ιουνίου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 2/6/12: ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (1.70) - Χ (3.60) - ΤΟΥΡΚΙΑ (5.30)

Kαλημέρα φίλοι μας, Σάββατο σήμερα 2/6 με λίγες επιλογές στην διάθεση μας στο κουπόνι στοιχήματος.
Με την τελευταία αγωνιστική της Β Ισπανίας θα ξεκινήσουμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις στον αγώνα Μούρθια - Χιρόνα. Πιστεύουμε ότι επειδή  η Μούρθια και η Χιρόνα κινδυνεύουν με υποβιβασμό αφού βρίσκονται κοντά στην επικίνδυνη ζώνη, καμία από τις δύο ομάδες δεν θέλει να χάσει σήμερα, άρα είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι με λίγες φάσεις και λίγα γκολ.  Under 2.5 γκολ λοιπόν η επιλογή μας σε αρκετά καλή απόδοση.

Συνεχίζουμε με Β Βραζιλίας στον αγώνα Άσα - Μποά και τη νίκη για τους γηπεδούχους. Άξιζε κάτι παραπάνω η Άσα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Ιπατίνγκα εκτός έδρας, ηττήθηκε όμως 1 - 0 αγωνιζόμενη στο τέλος με εννέα παίχτες. Η Μποά δεν είναι εύκολος αντίπαλος όμως λόγω έδρας θα πάμε με τον άσο.

  • - Αποδόσεις bwin: ΜΟΥΡΘΙΑ (2.20) - Χ (3.30) - ΧΙΡΟΝΑ (3.30)
  • - Αποδόσεις bwin: ΑΓΓΛΙΑ (1.50) - Χ (3.70) - ΒΕΛΓΙΟ (5.70)

 

Κλείνουμε το σημερινό μας σύστημα 3-4 με δύο πολύ ενδιαφέροντα φιλικά παιχνίδια Αγγλία - Βέλγιο και Πορτογαλία - Τουρκία. Φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρείες δίνονται Αγγλία και Πορτογαλία όμως οι αντίπαλοι τους είναι πολύ δυνατές ομάδες και εκτίμηση μας είναι ότι θα πετύχουν έστω ένα γκολ. Goal - Goal λοιπόν οι επιλογές μας σε αρκετά υψηλές αποδόσεις.
Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στοσύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική