Τρίτη, 17 Απριλίου 2012, 00:05

Προγνωστικά στοιχήματος 17/4/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3 - 4 CHAMPIONS LEAGUE & ΑΓΓΛΙΑ

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Τρίτη σήμερα 17/4 με καινούργιο κουπόνι στοιχήματος όπου περιλαμβάνει και παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Με την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ θα ξεκινήσουμε τις προτάσεις μας και τον αγώνα Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης. Σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ δυο μεγάλων ομάδων, όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά. Με τα γκολ θα ασχοληθούμε στοιχηματικά και το Under να έχει τις περισσότερες πιθανότητες. Κλειστά και αναγνωριστικά θα παίξουν και οι δυο ομάδες έχοντας στο νου τους περισσότερο την άμυνα και λιγότερο να σημειώσουν κάποιο γκολ. Η Ρεάλ Μαδρίτης όπως έχει δείξει στα προηγούμενα εκτός έδρας της παιχνίδια στον θεσμό δεν σκοράρει εύκολα. Under 2.5 γκολ λοιπόν σε πολύ καλή απόδοση.

Συνεχίζουμε με ένα Οver από την Τσάμπιονσιπ στον αγώνα Κόβεντρι - Μίλγουολ. Σκοράρει η Κόβεντρι στην έδρα της το ίδιο πιστεύουμε θα κάνει και η Μίλγουολ η οποία βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

  • - Αποδόσεις bwin: ΜΠΑΓΕΡΝ (2.55) - Χ (3.60) - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. (2.55)
  • - Αποδόσεις bwin: ΣΤΙΒΕΝΕΪΤΖ (2.10) - Χ (3.30) - ΚΑΡΛΑΪΛ (3.10)

 

Επόμενη στοιχηματική επιλογή από την πρώτη κατηγορία της Αγγλίας ο αγώνας Στιβενέϊτζ - Καρλάϊλ. Τη νίκη της Στιβενέϊτζ επιλέξαμε καθώς είναι πολύ καλή στην έδρα της και προέρχεται από νίκη 0 - 6 στην έδρα της Γέοβιλ την προηγούμενη αγωνιστική.

Κλείνουμε τις στοιχηματικές προτάσεις για σήμερα με Κόφερανς και τον αγώνα Κέμπριτζ - Γιόρκ. Σε πολύ καλή φόρμα η ομάδα της Κέμπριτζ θα την εμπιστευτούμε στη δυνατή της έδρα. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των επιλογών μας στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική