Κυριακή, 07 Απριλίου 2012, 00:12

Προγνωστικά στοιχήματος 8/4/12: ΑΡΣΕΝΑΛ (2.45) - Χ (3.40) - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (2.75)

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Κυριακάτικο στοίχημα 8/4 με αρκετά παιχνίδια και σήμερα στο κουπόνι του στοιχήματος και ντέρμπι! Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με τη δεύτερη κατηγορία Γερμανίας και την εντός έδρας νίκη της Πάντερμπορν κόντρα στην Μόναχο 1860. Κάνει καλές εμφανίσεις στο γήπεδο της η Πάντερμπορν, ευκαιρία σήμερα να επιστρέψει στις νίκες εναντίον της ντεφορμέ Μόναχο 1860. Από το πρωτάθλημα Ισπανίας επιλέξαμε τη νίκη της Μαγιόρκα που υποδέχεται την Γρανάδα. Δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στην έδρα της η Μαγιόρκα με τις λεγόμενες μικρές ομάδες της Ισπανίας, νομίζουμε πως θα έχει ένα εύκολο απόγευμα σήμερα καθώς και ο αντίπαλος δυσκολεύεται αρκετά εκτός έδρας.

 

  • Αποδόσεις bwin: ΠΑΡΙ (1.85) - Χ (3.40) - ΜΑΡΣΕΙΓ (1.78)
  • Αποδόσεις bwin: ΑΡΣΕΝΑΛ (2.45) - Χ (3.40) - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (2.75)

 

Στο "ντέρμπι" Γαλλίας μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν - Μαρσέϊγ, η απαράδεκτη Μαρσέϊγ δεν μας αφήνει περιθώρια για να μην στοιχηματίσουμε εναντίον της. Πολύ κακό ποδόσφαιρο τις τελευταίες αγωνιστικές από την Μαρσέϊγ και θα ρισκάρουμε τη νίκη της Παρί. Λέμε ότι ρισκάρουμε καθώς και η Παρί αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα αλλά πιστεύουμε η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν της αφήνει περιθώρια στην κούρσα της πρώτης θέσης μαζί με την Μόνπελιε που εχτές επικράτησε 2-1.

Στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της Πρέμιερ Αγγλίας η Άρσεναλ υποδέχεται την Μάτσεστερ Σίτι στο Emirates Sadium. Σε αυτό το δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι θα επιλέξουμε το σημείο της Ισοπαλίας. Δίκαιο αποτέλεσμα για την αγωνιστική κατάσταση που βρίσκονται και οι δύο ομάδες. Αν και η Άρσεναλ θα κυνηγήσει τη νίκη, δύσκολα θα πάρει τους τρεις βαθμούς αφού η Μάντσεστερ Σίτι μαζεύει βαθμούς και η ισοπαλία θα είναι το ιδανικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

BB

Αρχική