Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012, 00:05

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Πέμπτη σήμερα με το κουπόνι στοιχήματος να περιλαμβάνει δυνατές αναμετρήσεις από το Γιουρόπα Λιγκ. Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον αγώνα Αλκμάαρ - Βαλένθια. Η ομάδα της Αλκμάαρ έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο γήπεδο της στο Γιουρόπα Λιγκ και νομίζουμε πως είναι το φαβορί σήμερα αν λάβουμε υπόψη μας και την αγωνιστική πτώση της Βαλένθια.

Επόμενη επιλογή μας είναι το διπλό της Αθλέτικο Μπιλμπάο στην έδρα της Σάλκε. Στόχος φέτος της ομάδας της Σάλκε είναι κυρίως η έξοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ, αντίθετα με την Μπιλμπάο που απέδειξε ότι μπορεί να προχωρήσει άνετα στο Γιουρόπα Λιγκ καταφέρνοντας να κερδίσει εντός και εκτός την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

  • - ΣΑΛΚΕ (2.00) - Χ (3.50) - ΑΘΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ (3.50)
  • - ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (1.50) - Χ (4.10) - ΑΝΝΟΒΕΡΟ (6.25)

 

Στην Πορτογαλία τώρα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί την Μέταλιστ. Μπορεί η Σπόρτινγκ σήμερα να εκμεταλλευτεί την καλή της έδρα και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση με νίκη, όμως ο επαναληπτικός στην Ουκρανία θα είναι αμφίρροπος με πιθανά όλα τα αποτελέσματα.

Τέλος, στην αναμέτρηση μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Αννόβερο θα επιλέξουμε το Goal - Goal. Σκοράρει το Αννόβερο στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ, το ίδιο πιστεύουμε θα γίνει και μέσα στην Ισπανία. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

BB

Αρχική