William Hill Casino

Σάββατο, 05 Μαϊου 2012, 00:08

Προγνωστικά στοιχήματος 5/5/12: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 3 - 4

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Σάββατο 5/5 με πλούσιο στοιχηματικό κουπόνι και δυνατές αναμετρήσεις για στοιχηματισμό. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις μας με την τελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα στον αγώνα Στουτγάρδη - Βόλφσμπουργκ. Τη νίκη της Στουτγάρδη επιλέξαμε στην αναμέτρηση αυτή διότι η Στουτγάρδη διαθέτει πολύ δυνατή έδρα, η Βόλφσμπουργκ δυσκολεύεται εκτός έδρας και επιπλέον το βαθμολογικό ενδιαφέρον αφορά μόνο τους γηπεδούχους.

Συνεχίζουμε στην Πορτογαλία που έχουμε ξεχωρίσει τη νίκη της φορμαρισμένης Νασιονάλ Μαδέϊρα που φιλοξενεί την Ζιλ Βιθέντε. Δεν είναι ανταγωνιστική ομάδα η Ζιλ Βιθέντε όταν αγωνίζεται μακριά από την έδρα της και συνήθως σκοράρει με δυσκολία. Πιστεύουμε ότι δεν θα καταφέρει κάτι θετικό απόψε LIVE@BWIN.

 

Προτελευταία αγωνιστική έχουμε επίσης και στο πρωτάθλημα Ισπανίας που ξεχωρίσαμε τις νίκες για Αθλέτικο Μπιλμπάο και Οσασούνα που φιλοξενούν στην έδρα τους τις Χετάφε και Σοσιεδάδ αντίστοιχα. Η Αθλέτικο Μπιλμπάο θέλει μία νίκη στην έδρα της μετά από δυο συνεχόμενες ήττες, εκ των οποίων η μία στην έδρα της από την Ρεάλ. Από την άλλη η Οσασούνα μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της, σκοράροντας στην αδιάφορη πλέον βαθμολογικά, Σοσιεδάδ LIVE@BWIN. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Και τα τέσσερα παιχνίδια μπορείτε να παρακολουθήσετε LIVE από την bwin.com

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική