William Hill Casino

Παρασκευή, 18 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 18/5/12

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Παρασκευή σήμερα 18/5 με αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος. Ξεκινάμε τις σημερινές στοιχηματικές προτάσεις με τη δεύτερη κατηγορία Σουηδίας και τη νίκη της Χάμαρμπι που φιλοξενεί την Ασιρίσκα. Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις η Χάμαρμπι στην έδρα της, αντίθετα με την ομάδα της Ασιρίσκα η οποία δυσκολεύεται στα εκτός έδρας.

Πάμε στοίχημα Αργεντινή με την αναμέτρηση Γοδόι Κρούζ - Αρχεντίνος Τζούνιορς. Τη νίκη της Αρχεντίνος Τζούνιορς σας προτείνουμε, καθώς παρουσιάζεται πολύ σοβαρή ομάδα εκτός έδρας ενώ οι γηπεδούχοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Στη δεύτερη κατηγορία Γαλλίας η Χάβρη υποδέχεται την Ανζέ. Με τη νίκη των γηπεδούχων θα πάμε σε αυτή την αναμέτρηση, καθώς θα εμπιστευτούμε την έδρα της Χάβρης και την καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται.

Θα κλείσουμε με επίσης δεύτερη κατηγορία Γαλλίας και τον αγώνα Ναντ - Σεντάν απ' όπου θα επιλέξουμε το Οver. Σκοράρουν εύκολα και οι δύο ομάδες, το Οver 2.5 γκολ έχει αρκετές πιθανότητες. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική