William Hill Casino

Πέμπτη, 24 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 24/5/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Πέμπτη σήμερα 24/5 με λίγα παιχνίδια στο κουπόνι στοιχήματος. Ξεκινάμε τις σημερινές μας στοιχηματικές προτάσεις από την Φιλανδία και τη νίκη της Μιλικόσκι στην έδρα της Λάχτι. Πιο ποιοτική ομάδα είναι η Μιλικόσκι και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα.

Επόμενη στοιχηματική επιλογή από την Σουηδία η νίκη της Μάλμε στην έδρα της Σούντσβαλ. Δεν αποδίδει η Σούντσβαλ όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της και δυσκολεύεται να κερδίσει. Η Μάλμε δείχνει σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και θα την ποντάρουμε. Συνεχίζουμε με Σουηδία και τη δεύτερη κατηγορία στον αγώνα Χάλμσταντ - Μπρομαποικάρνα. Τη νίκη των γηπεδούχων σας προτείνουμε καθώς κερδίζουν άνετα στην έδρα τους σκοράροντας μάλιστα με ευκολία. Η Μπρομαποικάρνα σε τέσσερις αγώνες μακριά από το γήπεδο της έχει ηττηθεί σε τρεις και μία φορά μόνο έχει φύγει νικήτρια.

Στην Νορβηγία η Λίλεστρομ υποδέχεται την Άαλεσουντ. Πολύ κακές εμφανίσεις πραγματοποιεί η Άαλεσουντ εκτός έδρας αντίθετα με την Λίλεστρομ η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, για αυτόν το λόγο θα πάμε με την επιλογή του άσου. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική