William Hill Casino

Πέμπτη, 31 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 31/5/12: ΕΛΛΑΔΑ (1.78) - Χ (3.40) - ΑΡΜΕΝΙΑ (4.30)

Kαλημέρα φίλοι μας, Πέμπτη 31/5 με λίγα παιχνίδια στο κουπόνι στοιχήματος. Οχτώ ημέρες απομένουν πριν από την μεγάλη έναρξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του EURO 2012 και οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες προετοιμασίες και δοκιμές πριν ριχτούν στην μάχη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Με φιλικούς αγώνες θα ασχοληθούμε και εμείς, αφού η εθνική μας ομάδα δίνει σήμερα από το Κουφστάϊν της Αυστρίας το τελευταίο φιλικό παιχνίδι αντιμετωπίζοντας την Αρμενία στις 21.30 το βράδυ με τηλεοπτική μετάδοση από το κανάλι Μega. Πιστεύουμε ότι μετά το 1-1 με την Σλοβενία, εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει η Ελλάδα την Αρμενία, μία νίκη η οποία παίζεται σε αρκετά ικανοποιητική απόδοση στις διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρίες.

 

  • - Αποδόσεις bwin: ΕΛΛΑΔΑ (1.78) - Χ (3.40) - ΑΡΜΕΝΙΑ (4.30)
  • - Αποδόσεις bwin: ΓΑΛΛΙΑ (1.60) - Χ (3.50) - ΣΕΡΒΙΑ (5.40)

 

Συνεχίζουμε με δύο ακόμα επιλογές από διεθνή φιλικά που σας προτείνουμε τη νίκη από το ημίχρονο της Γερμανίας στον αγώνα Γερμανία - Ισραήλ και το Οver 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Γαλλία - Σερβία. Η Γερμανία μετά τη συντριπτική της ήττα στο φιλικό παιχνίδι με την Ελβετία με σκορ 5-3, πιστεύουμε ότι θέλει να αποκαταστήσει το όνομά της, με μία δυνατή νίκη στη Γερμανία, πριν αναχωρήσει για τα γήπεδα της Πολωνία.

Κλείνουμε το σημερινό μας σύστημα 3-4 με κύπελλο Φιλανδίας και το Goal - Goal στον αγώνα Xόνκα - Ελσίνκι. Και οι δύο ομάδες σκοράρουν εύκολα έως τώρα στον θεσμό, το ίδιο πιστεύουμε να συμβεί και σήμερα. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική