William Hill Casino

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 20/6/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Τετάρτη σήμερα 20/6 με αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι στοιχήματος. Ξεκινάμε τις σημερινές μας στοιχηματικές προτάσεις από το πρωτάθλημα της Φιλανδίας.

Στον αγώνα Λάχτι - Χάκα επιλέξαμε τη νίκη για τους γηπεδούχους διότι η Λάχτι είναι δυνατή στην έδρα της, αντίθετα με την Χάκα η οποία δέχεται πολύ εύκολα γκολ εκτός έδρας.

Στο ίδιο πρωτάθλημα στον αγώνα Μαριέχαμν - Ελσίνκι σας προτείνουμε τη νίκη της φορμαρισμένης Ελσίνκι. Μπορεί να είναι αήττητη στην έδρα της η Μαριέχαμν στις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος (3 νίκες 3 ισοπαλίες), όμως η Ελσίνκι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση σκοράροντας με ευκολία.

  • - Αποδόσεις William Hill: ΜΑΡΙΕΧΑΜΝ (4.00) - Χ (3.50) - ΕΛΣΙΝΚΙ (2.00)
  • - Αποδόσεις William Hill: ΜΠΡΑΓΚΕ (2.40) - Χ (3.40) - ΑΝΓΚΕΛΧΟΛΜΣ (2.50)

 

Στη Β Σουηδίας η Μπράγκε υποδέχεται την Άνγκελχολμς. H επιλογή μας σε αυτό το παιχνίδι είναι η νίκη για την Άνγκελχολμς καθώς η ομάδα της Μπράγκε δυσκολεύεται αρκετά στην έδρα της ενώ μακριά από αυτήν κερδίζει πιο εύκολα.

Κλείνοντας στο πρωτάθλημα Αμερικής, ξεχωρίσαμε τη νίκη της ομάδας του Σιάτλ που φιλοξενεί το Κάνσας. Πέντε σερί ματς χωρίς νίκη για το Σιάτλ όμως κόντρα στο Κάνσας πιστεύουμε πως μπορεί να επικρατήσει για τον λόγο ότι οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται μακριά από το γήπεδο τους. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Κερδίστε δωρεάν Freebets των 10 ευρώ από την bwin.com! Mόνο με μια απλή αποστολή email με το όνομα σας στην διεύθυνση betbreak@yahoo.com και μπαίνετε αυτόματα στις κληρώσεις για τις 24/6/2012.

Στοιχηματίστε στο EURO 2012 με Bonus εγγραφής 100% έως 100€

Μπόνους εγγραφής διαδικτυακού στοιχήματος

Επιλέξτε μία από τις παραπάνω κορυφαίες online εταιρίες στοιχημάτων και παίξτε με το μπόνους εγγραφής!

BB

Αρχική