William Hill Casino

Δευτέρα, 28 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 28/5/12

Kαλημέρα φίλοι μας, Δευτέρα σήμερα 28/5 με αρκετές επιλογές από το κουπόνι στοιχήματος. Ξεκινάμε το σημερινό μας σύστημα 3-4 με Β Νορβηγίας και τη νίκη της Στάρτ που υποδέχεται την Μπόντο Γκλιμτ. Πολύ δυνατή η Στάρτ στην έδρα της, σημειώνοντας μάλιστα με μεγάλη ευκολία τέρματα.

Στην ίδια κατηγορία, στην αναμέτρηση Στρόμεν - Ρανχάιμ επιλέξαμε τη νίκη για την ομάδα της Ρανχάιμ. Αποδίδει ικανοποιητικά η Ρανχάιμ εκτός έδρας και την προηγούμενη αγωνιστική φιλοδώρησε με επτά τέρματα, εντός έδρας όμως, την Κονγκσβίνγκερ.

Συνεχίζουμε με την πρώτη κατηγορία της Νορβηγίας επιλέγοντας τη νίκη της Λίλεστρομ στην έδρα της Στάμπαεκ. Κάκιστο ξεκίνημα για την ομάδα της Στάμπαεκ τις πρώτες δέκα αγωνιστικές του πρωταθλήματος μετρώντας υπέρ της μόνο μία ισοπαλία ενώ έχει εννέα ήττες. Καλύτερη ομάδα η Λίλεστρομ και θα την εμπιστευτούμε.

Στη Β Σουηδίας θα στοιχηματίσουμε στη νίκη της Άνγκελχολμς στην έδρα της Ουμέα. Μόνο ήττες μετράει η Ουμέα σε τέσσερις αγώνες στην έδρα της για τον λόγο αυτό επιλέξαμε το διπλό σε πολύ καλή απόδοση. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις στοιχηματικές προτάσεις και τις αποδόσεις τους στην στήλη σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική