William Hill Casino

Κυριακή, 20 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 20/5/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (2.00) - Χ (3.20) - ΑΕΚ (3.50)

Kαλημέρα φίλοι μας, Κυριακή σήμερα 20/5 με πλούσιο κουπόνι στοιχήματος. Ξεκινάμε τις σημερινές στοιχηματικές προτάσεις από τη δεύτερη κατηγορία Ιταλίας και τη νίκη της Λιβόρνο στην έδρα της Μπρέσια. Δυσκολεύεται αρκετά η Μπρέσια εντός έδρας τις τελευταίες αγωνιστικές. Αντίθετα η Λιβόρνο χρειάζεται πολύ τους βαθμούς της νίκης και όπως έδειξε την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Πεσκάρα (0 - 2) θα πάει για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη.

Στα δικά μας τώρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε έναν πολύ κρίσιμο αγώνα αφού διεκδικούν και οι δύο την πρώτη θέση των Play Off που τους εξασφαλίζει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτίμηση μας είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει την ΑΕΚ για τον λόγο ότι ο κόσμος θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για την ομάδα του Ζ. Φερέϊρα, επίσης είναι μοναδική ευκαιρία για τους παίχτες του Παναθηναϊκού να σώσουν την χρονιά με την έξοδο της ομάδας στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

  • - Αποδόσεις bwin: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (2.00) - Χ (3.20) - ΑΕΚ (3.50)
  • - Αποδόσεις bwin: ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ(2.00) - Χ (3.50) -ΝΑΠΟΛΙ (3.80)

 

Πάμε στοίχημα με δύο τελικούς κυπέλλου που διεξάγονται σήμερα σε Ιταλία και Αυστρία. Γιουβέντους και Νάπολι διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Ολίμπικο της Ρώμης και η Γιουβέντους θέλει να πανηγυρίσει το νταμπλ. Δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος η Νάπολι και γι' αυτό θα επιλέξουμε μία πιο ασφαλή πρόβλεψη αυτή του Οver 2.5 γκολ. Επιπλέον να σημειώσουμε από το 2009 και μετά όλες οι αναμετρήσεις (6 στον αριθμό) μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι έχουν λήξει Οver!

Στην Αυστρία τώρα, Σάλτσμπουργκ και Ριντ διεκδικούν το κύπελλο Αυστρίας στο στάδιο Ερνστ Χάπελ της Βιέννης. Πιο ποιοτική ομάδα αυτή της πρωταθλήτριας Σάλτσμπουργκ πιστεύουμε ότι εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το κύπελλο Αυστρίας μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική