William Hill Casino

Σάββατο, 19 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 19/5/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΜΠΑΓΕΡΝ (1.80) - Χ (4.00) - ΤΣΕΛΣΙ (3.80) - BWIN LIVE STOIXIMA ΣΤΙΣ 19/5 21:45

 

Kαλημέρα φίλοι μας. Σάββατο σήμερα 19/5 με σχετικά μικρό στοιχηματικό κουπόνι. Ο μεγάλος τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που όλοι περιμένουμε βρίσκεται προ των πυλών και θα διεξαχθεί απόψε το βράδυ στο Αλιάνζ Αρένα στις 21.45 μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι. Σπουδαίος αγώνας στον οποίο νομίζουμε ότι δεν θα λείψουν τα πολλά γκολ καθώς Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι διαθέτουν εξαιρετικούς επιθετικούς παίχτες, έχοντας πάντα πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Οver 2.5 γκολ λοιπόν η στοιχηματική μας πρόταση στην αρκετά καλή απόδοση του 1.88.

Συνεχίζουμε με έναν ακόμα τελικό στην Σκωτία που υπάρχει ο τελικός κυπέλλου μεταξύ Χιμπέρνιαν και Χαρτς. Η ομάδα του Πάουλο Σέρτζιο κατάφερε να κερδίσει την Σέλτικ με σκορ 1 – 2, καθώς τα δύο τέρματα που πέτυχαν ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού Ρούντολφ Σκάτσελ και με πέναλτι στο 90o λεπτό ο Μπίτι ήταν αρκετά για να στείλουν την Χαρτς στον τελικό. Η Χιμπέρνιαν για να φτάσει στον τελικό επικράτησε της Αμπερντίν με σκορ επίσης, 1 - 2. Ο τελικός θα διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο, στο Χάμπντεν Παρκ της Γλασκόβης. Εκτίμηση μας είναι, ότι η Χαρτς διαθέτει καλύτερη ομάδα από την Χιμπέρνιαν και εύκολα η δύσκολα θα καταφέρει τελικά να κερδίσει τον αγώνα.

 

Κλείνουμε το σύστημα με δύο ακόμα Οver από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και το πρωτάθλημα Αμερικής. Τα παιχνίδια είναι Λας Πάλμας - Χέρκουλες και Βανκούβερ - Σιάτλ. Ομάδες όλες που σκοράρουν αλλά και δέχονται γκολ το ίδιο εύκολα, το over 2.5 είναι πολύ πιθανό και στα δύο παιχνίδια. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική