William Hill Casino

Σάββατο, 26 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 26/5/12: ΕΛΛΑΔΑ (2.20) - Χ (3.10) - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (3.10)

Kαλημέρα φίλοι μας. Σάββατο σήμερα 26/5 με αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι στοιχήματος. Έχουμε έναρξη προετοιμασίας της Εθνικής μας με φιλικό παιχνίδι Ελλάδα - Σλοβενία στις 21.30 όπου μπορούμε να το παρακολουθήσουμε τηλεοπτικά από το κανάλι Mega. Ο αγώνας θα γίνει στην πόλη Κουφστάϊν της Αυστρίας.

Θα ποντάρουμε στον άσσο της Ελλάδας σε καλή απόδοση διότι πιστεύουμε η Ελλάδα θα παρουσιαστεί έτοιμη αγωνιστικά σε αυτό το φιλικό παιχνίδι.

Οι παίχτες της Εθνικής μας, λογικά θα θέλουν να δείξουν στον προπονητή τους, την καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται ώστε να διεκδικήσουν μία θέση στην εντεκάδα ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Συνεχίζουμε το σύστημα 3-4 με τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας στον αδιάφορο βαθμολογικά αγώνα μεταξύ Κροτόνε - Μπρέσια απ' όπου θα επιλέξουμε τη νίκη της Κροτόνε. Δυσκολεύεται η Μπρέσια μακριά από την έδρα της, αντίθετα η Κροτόνε αποδίδει εξαιρετικά στο γήπεδο της.

Κλείνουμε τις στοιχηματικές προτάσεις μας για σήμερα με δύο Οver από την Β Ισπανίας και το πρωτάθλημα Βραζιλίας. Οι αγώνες στους οποίους πιστεύουμε θα σημειωθούν πολλά τέρματα λόγω της καλής αγωνιστικής κατάστασης των ομάδων αυτών είναι Μπαρτσελόνα Β - Λας Πάλμας και Φλαμένγκο - Ιντερνασιονάλ. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

  • - Αποδόσεις bwin: ΕΛΛΑΔΑ (2.20) - Χ (3.10) - ΣΛΟΒΕΝΙΑ (3.10)
  • - Αποδόσεις bwin: ΚΡΟΤΟΝΕ (2.10) - Χ (3.10) - ΜΠΡΕΣΙΑ (3.45)

 

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική