William Hill Casino

Τετάρτη, 23 Μαϊου 2012, 00:00

Προγνωστικά στοιχήματος 23/5/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (2.80) - Χ (3.20) - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (2.35)

Kαλημέρα φίλοι μας, Τετάρτη σήμερα 23/5 με αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος. Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το πρωτάθλημα Νορβηγίας και τον αγώνα Βαλερένγκα - Ρόζενμποργκ. Η Ρόζενμποργκ έχει πιο ποιοτική ομάδα, αν και δεν έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Σήμερα όμως, κόντρα στην Βαλερένγκα η οποία προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες πιστεύουμε να επικρατήσει εκτός έδρας και θα την επιλέξουμε σε απόδοση 2.35.

Συνέχεια με δεύτερη κατηγορία Ισπανία και τη νίκη της Χέρκουλες στην έδρα της Αλκογιάνο. Έχει το βαθμολογικό κίνητρο η ομάδα της Χέρκουλες ώστε να κατοχυρώσει τη θέση της στα play off, αντίθετα με την Αλκογιάνο η οποία έχει αποχαιρετήσει και μαθηματικά πλέον την κατηγορία. Στο ίδιο πρωτάθλημα επιλέξαμε και τη νίκη της Ντ. Γουαδαλαχάρα που φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα Β. Θέλουν περισσότερο τη νίκη οι γηπεδούχοι για τον λόγο ότι βρίσκονται στην επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Στον πρώτο γύρο η ομάδα της Ντ. Γουαδαλαχάρα είχε επικρατήσει στην έδρα της Μπαρτσελόνα Β. με σκορ 1 - 2.

  • - Αποδόσεις bwin: ΝΤ. ΓΟΥΑΔΑΛΑΧΑΡΑ (2.50) - Χ (3.30) - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β (2.50)
  • - Αποδόσεις bwin: ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ (2.80) - Χ (3.20) - ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ (2.35)

 

Κλείνουμε τις στοιχηματικές προτάσεις μας με ένα Οver 2.5 γκολ από το πρωτάθλημα της Αμερικής στην αναμέτρηση Σικάγο - Ντάλας. Δέχονται τέρματα με ευκολία και οι δύο ομάδες λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας που διαθέτουν, πιστεύουμε το Οver 2.5 γκολ σε αυτό το παιχνίδι έχει αρκετές πιθανότητες για να επιβεβαιωθεί. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική