Tετάρτη, 11 Απριλίου 2012, 00:04

Προγνωστικά στοιχήματος 11/4/12: ΚΠΡ (2.10) - Χ (3.50) - ΣΟΥΟΝΣΙ (3.10)

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Μεγάλη Τετάρτη σήμερα 11/04 με πολλούς αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματος. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις από την Γερμανία με τη νίκη της Σάλκε στην έδρα της Νυρεμβέργης LIVE@bwin. Από ισοπαλία κόντρα στην Φράιμπουργκ προέρχεται η Νυρεμβέργη όπου ο ένας βαθμός ήταν πολύτιμος. Απόψε για την Σάλκε που βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα μοναδικός στόχος θα είναι η νίκη. Επόμενη στοιχηματική επιλογή η νίκη της Φέγενορντ στην έδρα της Ρόντα στην Ολλανδία LIVE@bwin. Ανεβασμένη δείχνει η Φέγενορντ τις τελευταίες αγωνιστικές που εάν καταφέρει τη νίκη σήμερα πλησιάζει την κορυφή του Ολλανδικού πρωταθλήματος.

  • - Αποδόσεις bwin: ΡΟΜΑ (2.00) - Χ (3.20) - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ (3.50) - LIVE@bwin
  • - Αποδόσεις bwin: ΚΠΡ (2.10) - Χ (3.50) - ΣΟΥΟΝΣΙ (3.10)

 

Συνεχίζουμε στο Ιταλικό πρωτάθλημα που έχουμε ξεχωρίσει τον άσο της Ρόμα αντιμέτωπη με την Ουντινέζε. Σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση δείχνει η Ρόμα που σκοράρει ευκολότερα σε σχέση με τον αντίπαλο και πιστεύουμε μέσα στην έδρα της θα έχει τον πρώτο λόγο.

Τελευταία επιλογή για σήμερα θα είναι από την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ στον αγώνα ΚΠΡ - Σουόνσι. Χρειάζεται τη νίκη η ΚΠΡ για την παραμονή της στην κατηγορία και δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει αν εκμεταλλευτεί την αγωνιστική πτώση της Σουόνσι που προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των αγώνων στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική