William Hill Casino

Τρίτη, 24 Απριλίου 2012, 00:12

Προγνωστικά στοιχήματος 24/4/12: ΚΑΛΙΑΡΙ (1.85) - Χ (3.45) - ΚΑΤΑΝΙΑ (4.15) LIVE@BWIN

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Τρίτη 24/4 με λίγα παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος kαι ξεχωρίζει η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα - Τσέλσι για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα υπέρ της ομάδας του Λονδίνου όλα τα αποτελέσματα και η υπόθεση πρόκριση είναι ανοικτά.

Το γκολ της Τσέλσι θα ποντάρουμε στην αναμέτρηση αυτή μέσα στο Καμπ Νου και αυτό διότι η Τσέλσι συνηθίζει να σκοράρει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ σε πολλές δύσκολες έδρες. Goal/Goal λοιπόν η επιλογή μας σε online απόδοση 1.95.

 

  • - Αποδόσεις bwin: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (1.28) - Χ (6.50) - ΤΣΕΛΣΙ (8.00) LIVE@MEGA
  • - Αποδόσεις bwin: ΚΑΛΙΑΡΙ (1.85) - Χ (3.45) - ΚΑΤΑΝΙΑ (4.15) LIVE@BWIN

 

ΙΤΑΛΙΑ

Συνεχίζουμε με Ιταλία 2 που επιλέξαμε την ισοπαλία στον αγώνα Λιβόρνο - Τσιταντέλα. Στην ίδια μέτρια αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες, νομίζουμε πως θα μείνουν ικανοποιημένες με τον βαθμό της ισοπαλίας. Μένουμε στην Ιταλία στην πρώτη κατηγορία που έχουμε επιλέξει τη νίκη της Κάλιαρι αντιμέτωπη με την Κατάνια. Η Κάλιαρι πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις στην έδρα της και έχει επιπλέον κίνητρο τους βαθμούς της νίκης ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίας.

Τελευταία στοιχηματική πρόταση για σήμερα η νίκη της Λούτον στην έδρα της Γκέϊτσχεντ από την  Κόφερανς Αγγλίας. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση δείχνει η ομάδα της Λούτον τις τελευταίες αγωνιστικές σκοράροντας μάλιστα με ευκολία. Το παιχνίδι για το Champions League Μπαρτσα - Τσέλσι μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το κανάλι MEGA στις 21:45.  Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική