William Hill Casino

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012, 09:56

Προγνωστικά στοιχήματος 18/4/12: ΤΣΕΛΣΙ (4.75) - Χ (3.80) - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (1.80)

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Τετάρτη σήμερα με αρκετούς αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματος, πλήρης αγωνιστική στο Ελληνικό πρωτάθλημα και σπουδαίο αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Από τα δικά μας ξεχωρίσαμε τις νίκες για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Η ομάδα της ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Ατρόμητο που με νίκη φτάνει τον αντίπαλο της στους 49 βαθμούς. Στην Τρίπολη, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Αστέρα. Θέλουν τη νίκη οι πράσινοι ώστε να κερδίσουν τις εντυπώσεις αφού πλέον δεν διεκδικούν κανέναν τίτλο παρά μόνο μια καλή θέση στα play off.

Στο Γαλλικό πρωτάθλημα επιλέξαμε τη νίκη της Τουλούζ που υποδέχεται την Λυών. Είναι καλή στην έδρα της η Τουλούζ αντίθετα με την ομάδα της Λυών η οποία αγωνιζόμενη εκτός έδρας αντιμετωπίζει δυσκολίες.

  • - Αποδόσεις bwin: ΤΣΕΛΣΙ (4.75) - Χ (3.80) - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (1.80)
  • - Αποδόσεις bwin: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (3.60) - Χ (3.30) - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (2.10)

 

Κλείνουμε τις στοιχηματικές προτάσεις με Τσάμπιονς Λιγκ και τον αγώνα Τσέλσι - Μπαρτσελόνα. Δεν βλέπουμε νίκη για την ομάδα της Μπαρτσελόνα η οποία είναι ικανή να ανατρέψει όλα τα πιθανά αποτελέσματα στον επαναληπτικό αγώνα στο γήπεδο της. Πιστεύουμε ότι θα πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση η Τσέλσι απόψε και για τον λόγο αυτό θα ποντάρουμε στην διπλή ευκαιρία (1Χ) κόντρας της Μπαρτσελόνα. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική