Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012, 00:30

Προγνωστικά στοιχήματος 6/4/12: Σασσουόλο - Μόντενα

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Παρασκευή 6/4 σήμερα με γεμάτο κουπόνι στοιχήματος οπαπ. Πάμε στις σημερινές μας επιλογές ξεκινώντας με Αγγλία 1 και τον αγώνα Γουίκομ - Καρλάιλ. Χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης η ομάδα της Γουίκομ, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα εμπιστευτούμε την καλή της έδρα. Από το Ιταλικό πρωτάθλημα ξεχωρίσαμε τη νίκη της Σασσουόλο που φιλοξενεί την Μόντενα. Σε καλή φόρμα η Σασσουόλο τις τελευταίες αγωνιστικές, θέλει να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα κυνηγήσει τη νίκη.

Η επόμενη στοιχηματική επιλογή είναι από την δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας από τον αγώνα Τρουά - Χάβρη. Τη νίκη της Τρουά επιλέξαμε στην αναμέτρηση αυτή, καθώς η Χάβρη δείχνει σε κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν νομίζουμε πως θα καταφέρει κάτι θετικό σε μία τόσο δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της Τρουά.

Κλείνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για το στοίχημα σύστημα 3-4 με Πρέμιερ Αγγλίας στον αγώνα Σουόνσι - Νιούκαστλ. Δεν νομίζουμε ότι θα καταφέρει σήμερα η Νιούκαστλ να κάνει τέταρτη συνεχόμενη νίκη και μάλλον στην δυνατή έδρα της Σουόνσι θα δυσκολευτεί αφού η Σουόνσι προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα και θα κυνηγήσει τη νίκη. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

BB

Αρχική