William Hill Casino

Παρασκευή, 18 Μαϊου 2012, 00:00

ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2012 19/5 - ΜΠΑΓΕΡΝ - ΤΣΕΛΣΙ

 

Ο φετινός τελικός της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της Ευρώπης του Τσάμπιονς Λιγκ 2011 - 2012 θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, ώρα 21:45 στο Αλιάνζ Αρένα του Μονάχου και μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι ΝΕΤ. Ο φετινός τελικός είναι Αγγλογερμανική υπόθεση με την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου να υποδέχεται την Τσέλσι. Τα δικά τους σχέδια καταστρώνουν οι προπονητές των δύο ομάδων Γιουπ Χάινκες και Ντι Ματέο ώστε να καταφέρουν να κατακτήσουν την κορυφή της Ευρώπης. Ίσως, ένα μικρό προβάδισμα στους Γερμανούς καθώς το παιχνίδι διεξάγεται στην έδρα τους.

- Αποδόσεις bwin: ΜΠΑΓΕΡΝ (1.80) - Χ (4.00) - ΤΣΕΛΣΙ (3.80) - BWIN LIVE STOIXIMA STIS 19/5 21:45

Η Μπάγερν έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες εμφανίσεις φέτος από την αρχή των ομίλων έως τώρα στον θεσμό και είναι αήττητη. Αναλυτικά οι ομάδες οι οποίες γνώρισαν την ήττα στο Αλιάνζ Αρένα ξεκινώντας από την φάση των ομίλων έως τον τελικό είναι: Μάντσεστερ Σίτι (2 - 0), Νάπολι (3 - 2), Βιγιαρεάλ (3 - 1), Βασιλεία (7 - 0), Μαρσέιγ (2 - 0), Ρεάλ Μαδρίτης (2 - 1)

Φέτος η ομάδα της Τσέλσι δυσκολεύτηκε αρκετά στα εκτός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, στο τέλος όμως - και αυτό είναι που μετράει - κατάφερε να νικήσει και την Μπάρτσα και να φτάσει έως τον τελικό του Μονάχου. Μια νίκη έχει κάνει μόνο φέτος η Τσέλσι αγωνιζόμενη μακριά από το Λονδίνο, κόντρα στην Μπενφίκα (0 - 1). Επίσης, έχει αποσπάσει ισοπαλίες από τις, Βαλένθια (1 - 1), Γκενκ (1 - 1) και Μπαρτσελόνα (2 - 2). Τέλος, ηττήθηκε από τις Λεβερκούζεν (2 - 1) και Νάπολι (3 - 1) Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν σαν φαβορί την ομάδα της Μπάγερν.

Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε και μην ξεχνάτε ότι σε έναν τελικό κυπέλλου Τσάμπιονς Λιγκ τα πάντα μπορούν να συμβούν, όπως και τα φαβορί υπάρχουν έως την έναρξη του παιχνιδιού, από τη στιγμή που θα ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός Μπάγερν - Τσέλσι θα έχουν τις ίδιες πιθανότητες κατάκτησης του θρυλικού τροπαίου. Ας απολαύσουμε έναν εντυπωσιακό τελικό δυο κορυφαίων συλλόγων. Στοιχηματικές αποδόσεις και προτάσεις:

Δείτε μερικά από τα 323 στοιχήματα που μπορείτε να βρείτε στις στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο, αξίζουν για στοίχημα.

 

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική