William Hill Casino

Παρασκευή, 25 Μαϊου 2012, 16:00

Προετοιμασίας Δεθνή Φιλικά!

Τα αθλητικά νέα της Πορτογαλίας και της Γερμανίας είναι ιδιαίτερα πλούσια το προσεχές Σάββατο, με τις δύο ομάδες να δίνουν φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη τους σύγκρουση και για τα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.

 Τα «πάντσερ» τερμάτισαν πρώτα στον προκριματικό όμιλο τον οποίο συμμετείχαν, κάνοντας το απόλυτο με 10/10 νίκες! Αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο φιλικό αγώνα την Ελβετία, αγωνιζόμενα τυπικά εκτός έδρας, με τον Γιόακιμ Λεβ να θέλει να τεστάρει σχήματα και πρόσωπα ενόψει του επικείμενου μεγάλου τουρνουά. Εκεί, θα αγωνιστούν σ’ έναν όμιλο-φωτιά με την Ολλανδία, τη Δανία και την Πορτογαλία. Οι Ελβετοί, στον αντίποδα, δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά στον 7ο προκριματικό όμιλο στον οποίο συμμετείχαν, τερματίζοντας στην 3η θέση και αποτυγχάνοντας να πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο τους. Οι Γερμανοί έχουν περισσότερες πιθανότητες νίκης, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1,80 από την bet365 και να αποτελεί καλή περίπτωση.

 Αποτελέσματα στοιχήματος σαν αυτά που θα υπάρξουν στον όμιλο του Euro 2012 –και μέσω της bet365, στον οποίο θα συμμετάσχουν και οι Πορτογάλοι είναι δύσκολο, όπως προαναφέρθηκε, να γίνουν. Οι Ίβηρες αντιμετωπίζουν την ΠΓΔΜ σε φιλικό προετοιμασίας τους. Απέκλεισαν τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στα play-off της προκριματικής φάσης και έτσι κατάφεραν να δηλώσουν το παρών σε ακόμη μία σπουδαία διοργάνωση. Η ΠΓΔΜ, από την πλευρά της, τερμάτισε στην 5η θέση του 2ου ομίλου συγκεντρώνοντας οχτώ βαθμούς και όντας κατά σειρά πίσω από Ρωσία, Ιρλανδία, Αρμενία και Σλοβακία. Είναι δεδομένο ότι η φιναλίστ του Euro 2004 είναι το φαβορί, με τον άσσο να προσφέρεται σε απόδοση 1,12 από την bet365. Το over προσφέρεται στο 1,44 από την bet365 και φαντάζει και αυτό ως μία επιλογή που μπορεί να στείλει ταμείο.

της Κατερίνα Μπιτίτσιου

BB

Αρχική