William Hill Casino

Latinos

Προγνωστικά στοιχήματος LATINOS 13/10/2012

Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2012, 12:57

Kαλημέρα φίλες και φίλοι, πριν πάμε να δούμε κάποια ματσάκια θα ήθελα να πω κάτι για την Εθνική Ελλάδος. Όχι ότι θέλω να το παίξω προπονητής αλλά θα ήθελα να ρωτήσω: Αν χθες έπαιζε από την αρχή ο Μήτρογλου ή ο Κλάους θα κάναμε γκόλ στους Βόσνιους;;

Όχι επειδή η Εθνική ήταν το μόνο σημείο που χάσαμε, αλλά είναι οι δύο πιο καλοί επιθετικοί που έχουμε καθώς έχουν πλουραλισμό στο σκοράρισμα και δεν πρόκειται να έχαναν τα γκολ που έχασε ο Γκέκας και ο Σαλπιγγίδης. Κατά τα αλλά η Εθνική προσπάθησε, έτρεξε, πάλεψε και έσβησε τους Βόσνιους τους οποίους περίμενα πιο δυνατούς και δεν απείλησαν καθόλου την Εθνική μας παρά μόνο σε μια φάση.

Πάμε τώρα να δούμε τη έχουμε στοιχηματικά: Θα ξεκινήσω ανάποδα σήμερα γιατί είναι το μόνο σημείο από το σημερινό κουπόνι που βλέπω με καλό μάτι - και θα είναι το βασικό μας ποντάρισμα από την Βραζιλία. Το σημείο που επιλέγω είναι το διπλό της Ιντερνασιονάλ στην έδρα της Ατλέτικο Γκοιανιένσε η οποία κατά εμένα είναι ήδη και με τα δύο πόδια στην Β´ Βραζιλίας, επίσης η Ιντερνασιονάλ είναι σε πολύ καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Εναλλακτικές προτάσεις για σήμερα έχω κάποια σημεία από την Αγγλία: Έχω επιλέξει νίκες για Τζίλιγχαμ, Λούτον και Τάμγουορθ.

Επίσης για όσους κυνηγάνε τις μεγάλες αποδόσεις ας ρίξουν μια ματιά στο παιχνίδι (163) Γουίμπλετον - Τσέλντεναμ. Η Γουίμπλετον (3.40) είναι στις τελευταίες θέσεις αλλά σήμερα θα έχει νέο προπονητή στην ομάδα και αυτό ίσως αποτελέσει κίνητρο για τους παίκτες. Το έχουμε ξαναδεί και στο παρελθόν σε παρόμοιες περιπτώσεις. Να έχετε καλές επιλογές και καλούς συνδυασμούς.

Αρχική

Μπόνους εγγραφής διαδικτυακού στοιχήματος

 

Επιλέξτε μία από τις παραπάνω κορυφαίες online εταιρίες στοιχημάτων και παίξτε με το μπόνους εγγραφής!