William Hill Casino

Latinos

Προγνωστικά στοιχήματος LATINOS 16/10/2012

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012, 00:00

Kαλημέρα φίλες και φίλοι, μετά και το χθεσινό ρεπό επιστρέφουμε σήμερα με Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου. Πρώτο ματσάκι βλέπω με καλό μάτι τoν άσο της Ουκρανίας απέναντι στο Μαυροβούνιο. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα, η Ουκρανία να πάρει το πρώτο της τρίποντο μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες εκτός έδρας. Παίζει για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της και αυτό ίσως είναι έξτρα κίνητρο για τους παίκτες.

Συνέχεια με το Σλοβακία - Ελλάδα που θα ρισκάρω στο διπλό της Ελλάδας διότι εάν η ομάδα παίξει για να πάρει το διπλό πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες και το ταλέντο να κερδίσει. Βέβαια θα ήμουν πιο σίγουρος για την επιλογή μου εάν έπαιζε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, θεωρώ ότι είναι μεγάλη απώλεια για την ομάδα.

Τέλος, θα πάω πάλι σε ένα ποντάρισμα με αρκετό ρίσκο και αναφέρομαι στην αναμέτρηση της Ουγγαρίας με την Τουρκία. Απ' ότι έχουμε δει τελευταία η Τουρκία δεν είναι σε καμία περίπτωση η ομάδα του παρελθόντος και έτσι όπως παρουσιάζεται δίνω ελαφρύ προβάδισμα στους Μαγιάρους. Αυτά φίλες και φίλοι να έχετε καλές επιλογές.

Αρχική

Μπόνους εγγραφής διαδικτυακού στοιχήματος

 

Επιλέξτε μία από τις παραπάνω κορυφαίες online εταιρίες στοιχημάτων και παίξτε με το μπόνους εγγραφής!