William Hill Casino

Latinos

Προγνωστικά στοιχήματος LATINOS 20/10/2012

Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2012, 01:10

Kαλημέρα φίλες και φίλοι, σήμερα έχουμε ένα γεμάτο κουπόνι με πολλές αναμετρήσεις από όλα τα πρωταθλήματα.

Ξεκίνημα με τα δικά μας όπου το πρώτο μας ποντάρισμα θα πάει στη νίκη για τον Πάοκ επί της ’εκ. Δυστυχώς για την ’εκ η διάφορα είναι μεγάλη από τον Πάοκ και σε ποιότητα παικτών και διοίκησης αλλά και το σημαντικότερο σε θέμα ψυχολογίας. Πιστεύω ότι ο νέος κόουτς της ’εκ έχει πολλά ακόμα να κάνει μέχρι η Ένωση να φτάσει σε ένα καλό επίπεδο.

Πάμε τώρα στην Ιταλία που έχω επιλέξει ένα σημείο από κάθε κατηγορία. Ξεκίνημα με Σέρια Α' επέλεξα τη νίκη για την ομάδα της Λάτσιο επί της Μίλαν. Ένα σημείο με ρίσκο αλλά κατά προσωπική μου άποψη η φετινή Μίλαν δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη.

Πάμε τώρα στην Σέρια Β´ που με το που έπεσε το μάτι μου στην αναμέτρηση Τσιταντέλα - Σασσουόλο κατευθείαν πήγε το χέρι μου στο διπλό και αυτό γιατί δεν περνά απαρατήρητη η πορεία της Σασσουόλο, είναι αήττητη σε 9 παιχνίδια με 8 νίκες και 1 ισοπαλία. Επίσης έχει σκοράρει 19 φορές και έχει δεχθεί μόνο τρία γκολ.

Από την Ισπανία τώρα θα ποντάρω στον άσο της Βαλένθια επί της Μπιλμπάο. Ο μόνος λόγος που επιλέγω αυτό το σημείο είναι ότι απλά η Αθλέτικ Μπιλμπάο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα δέχεται κατά μέσο όρο 2 γκολ ανά παιχνίδι. Επίσης, σε καμία περίπτωση μέχρι τώρα δεν θυμίζει την περσινή ομάδα που όλοι λίγο πολύ γουστάραμε να βλέπουμε όταν έπαιζε. Από την Γερμανία τώρα θα πάρω τον άσο της Ντόρτμουντ επί της Σάλκε. Η Σάλκε παρουσιάζεται αρκετά δυνατή φέτος αλλά η Μπορούσια μέσα στην έδρα της βγάζει φωτιές, σκοράρει συχνά και δημιουργεί αρκετές φάσεις.

Από την Πρέμιερ Λιγκ τώρα έχω επιλέξει τη νίκη για την Σουόνσι επί της Γουίγκαν. Οι Ουαλοί πάντα μαχητικοί παλεύουν από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό, αυτό μου είναι αρκετό και τους δίνω ένα ελαφρύ προβάδισμα.

Πάμε Γαλλία όπου μου τράβηξε το βλέμμα κατευθείαν η αναμέτρηση Νανσί - Σοσό. Πιστεύω ότι είναι αρκετά πιθανό να κάτσει το διπλό. Η διάφορα των δύο ομάδων δεν είναι και τόσο μεγάλη, αξίζει το ρίσκο μόνο και μόνο επειδή η Νανσί σε 8 αγώνες έχει βάλει μόνο 2 γκολ. Εμένα παντός κάτι μου λέει αυτό, εσάς; Αυτά για σήμερα φίλες και φίλοι να έχετε καλούς συνδυασμούς και καλές επιλογές.

Αρχική

Μπόνους εγγραφής διαδικτυακού στοιχήματος

 

Επιλέξτε μία από τις παραπάνω κορυφαίες online εταιρίες στοιχημάτων και παίξτε με το μπόνους εγγραφής!