William Hill Casino

Τετάρτη, 02 Μαϊου 2012, 00:10

Προγνωστικά στοιχήματος 2/5/12: ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4 ΠΑΡΙ Σ. Ζ.(1.65) - Χ (3.80) - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (5.00) LIVE@BWIN

 

Kαλημέρα φίλοι μας. Τετάρτη σήμερα 2/5 με πολλές επιλογές από το κουπόνι του στοιχήματος. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με την πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ. Με το δεξί θέλει να μπει η ομάδα του ΠΑΟΚ στα play off και μπορεί να το πετύχει καθώς η ΑΕΚ, αν κρίνουμε από τις τελευταίες αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα όπου παρουσίασε πολύ άσχημη εικόνα, θα δυσκολευτεί πολύ απόψε στην Τούμπα.

Επόμενη επιλογή μας, από Ιταλία και η νίκη της Ίντερ στην έδρα της Πάρμα. Μπορεί να βρίσκονται και οι δύο ομάδες σε καλή φόρμα, η Ίντερ όμως διαθέτει πιο ανταγωνιστική ομάδα από την Πάρμα και μπορεί να φύγει με το διπλό.

Συνέχεια με Ισπανία που η Μαγιόρκα υποδέχεται την Βαγιεκάνο. Τη νίκη για την Μαγιόρκα επιλέξαμε στην αναμέτρηση αυτή, καθώς η Μαγιόρκα πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στην έδρα της, αντίθετα με την Βαγιεκάνο η οποία αντιμετωπίζει προβλήματα όταν αγωνίζεται μακριά από το γήπεδο της.

  • - Αποδόσεις bwin: ΠΑΟΚ (2.00) - Χ (3.10) - ΑΕΚ (3.90)
  • - Αποδόσεις bwin: ΠΑΡΙ Σ. Ζ.(1.65) - Χ (3.80) - ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (5.00) LIVE@BWIN

 

Τελευταία στοιχηματική επιλογή για σήμερα είναι το Οver στην Γαλλία μεταξύ του αγώνα Παρί Σ.Ζ - Σεντ Ετιέν. Σκοράρει η ομάδα της Σεντ Ετιέν στα εκτός έδρας παιχνίδια, το ίδιο κάνει και η Παρί Σ.Ζ με μεγάλη ευκολία στο γήπεδο της. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική