William Hill Casino

Κυριακή, 06 Μαϊου 2012, 00:08

Προγνωστικά στοιχήματος 6/5/12: ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑ 3 - 4

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Κυριακή σήμερα 6/5 ημέρα εκλογών για την Ελλάδα και την πορεία της χώρα και τα στοιχήματα για τα υποψήφια κόμματα έχουν πάρει φωτιά. Φαβορί νικητή η Νέα Δημοκρατία στο μόλις 1.03 ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ στο 10.00, ο ΣΥΡΙΖΑ στο 29.00, το ΚΚΕ 31.00 και τα υπόλοιπα κόμματα σε ακόμα καλύτερες αποδόσεις! Οπότε εάν έχετε κάποια έμπνευση εκτός από την ΝΔ που δίνει ψίχουλα προλαβαίνετε ακόμα έως τις 18:00 να στοιχηματίσετε για να βγει και κάτι καλό από αυτές τις εκλογές! Εμείς να ευχηθούμε καλή ψήφο σε όλους τους φίλους που θα ψηφίσουν!

Στα δικά μας τώρα, έχουμε αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος αλλά τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά καθώς όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες και έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές μας προτάσεις με Αγγλία και τη νίκη της ΚΠΡ που φιλοξενεί την Στόουκ. Αδιάφορη βαθμολογικά η ομάδα της Στόουκ, αντιμετωπίζει σήμερα την ΚΠΡ η οποία αν και η σημερινή αγωνιστική είναι προτελευταία για το πρωτάθλημα, παίζει το τελευταίο της χαρτί για την παραμονή της καθώς την επόμενη και τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι που από εκεί λογικά δεν περιμένει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

  • - Αποδόσεις bwin: ΚΠΡ (1.83) - Χ (3.50) - ΣΤΟΟΥΚ (3.80)
  • - Αποδόσεις bwin: ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (2.10) - Χ (3.20) - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ (3.20) LIVE@BWIN

 

Επόμενη επιλογή μας, από την Ισπανία 2 και το ντέρμπι κορυφής μεταξύ Λα Κορούνια - Βαγιαδολίδ όπου εδώ επιλέξαμε τη νίκη της Λα Κορούνια. Νομίζουμε ότι έχει τη νίκη σήμερα η Λα Κορούνια καθώς διαθέτει πολύ καλή ομάδα και πολύ δυνατή έδρα.

Συνεχίζουμε με δυο Οver από Ιταλία και Γαλλία. Στην Ιταλία στον αγώνα Ουντινέζε - Τζένοα LIVE@BWIN πιστεύουμε στα πολλά γκολ καθώς είναι ομάδες που σκοράρουν αλλά δέχονται και γκολ λόγω της κακής αμυντικής λειτουργίας που διαθέτουν και οι δυο ομάδες. Στην Γαλλία στον αγώνα Βαλενσιέν - Παρί Σ.Ζ επίσης πιστεύουμε ότι και εδώ θα έχουμε αρκετά γκολ αφού και η Βαλενσιέν σκοράρει συνήθως στην έδρα της και η Παρί Σ.Ζ θα κυνηγήσει τη νίκη LIVE@BWIN. Η προϊστορία σε αυτό το παιχνίδι Βαλενσιέν - Παρί Σ.Ζ μας έχει δείξει πολλά Οver 2.5 στα μεταξύ τους. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική