William Hill Casino

Πέμπτη, 19 Απριλίου 2012, 00:05

Προγνωστικά στοιχήματος 19/4/12: EUROPA LEAGUE, ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΑΝΙΑΣ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Πέμπτη σήμερα 19/4 με λίγους αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματος αλλά με κρίσιμα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ στην Ισπανική μονομαχία, η Ατλέτικο μαδρίτης υποδέχεται την Βαλένθια. Έχει πραγματοποιήσει η Ατλέτικο εξαιρετικές εμφανίσεις φέτος στον θεσμό, νομίζουμε πως στην έδρα της θα έχει τον πρώτο λόγο ώστε να καταφέρει τη νίκη κόντρα στην Βαλένθια.

Στον δεύτερο αγώνα του Europa League, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φιλοξενεί την Αθλέτικο Μπιλμπάο. Η επιλογή του Οver ίσως είναι ένα πιθανό αποτέλεσμα διότι και η Σπόρτινγκ Λισαβόνας σκοράρει στην έδρα της φέτος αλλά και η Αθλέτικο Μπιλμπάο έχει αποδείξει ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια κυνηγάει σαν αφηνιασμένη το γκολ και την νίκη παίζοντας εξαιρετική μπάλα!

  • - Αποδόσεις bwin: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. (2.50) - Χ (3.30) - ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ (2.70)
  • - Αποδόσεις bwin: ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡ. (2.10) - Χ (3.30) - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (3.40)

 

Η επόμενη στοιχηματική πρόταση για σήμερα έρχεται από το κύπελλο Δανίας στον αγώνα Κόγκε - Χόρσενς. Σε πολύ καλή φόρμα η Χόρσενς στο πρωτάθλημα Δανίας, αντιμετωπίζει την Κόγκε η οποία βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που έχει πραγματοποιήσει η Κόγκε μετράει τρεις ήττες και μια ισοπαλία. Οι αγώνες για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Δανίας είναι διπλοί.

Τελευταία επιλογή για σήμερα από το πρωτάθλημα Φιλανδίας στον αγώνα Μιλικόσκι - Γιάρο. Δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα εμπιστευτούμε όμως την ομάδα της Μιλικόσκι διότι ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της σημειώνοντας εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Τούρκου με σκορ 0-1. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική