William Hill Casino

Πέμπτη, 03 Μαϊου 2012, 00:01

Προγνωστικά στοιχήματος 3/5/12: Συστημα 3 - 4

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Πέμπτη 3/5 και από το κουπόνι του στοιχήματος έχουμε λίγες επιλογές στην διάθεση μας. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις με Δανία και τη νίκη της Σοντερίσκε στην έδρα της Χόρσενς. Σε καλύτερη φόρμα η ομάδα της Σοντερίσκε και θα την εμπιστευτούμε στην δελεαστική απόδοση 3.30.

Συνεχίζουμε στην Δανία και τον αγώνα Οντένσε - Άαλμποργκ. Στην ίδια άσχημη αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες, ίσως όμως ο παράγοντας έδρα παίξει ρόλο και κερδίσει η Οντένσε τελικά το παιχνίδι μετά από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στο πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη κατηγορία Σουηδίας επιλέξαμε τη νίκη της Ασιρίσκα στην έδρα της Λαντσκρόνα, για τον λόγο ότι έχει μπει πολύ δυναμικά στο πρωτάθλημα η Ασιρίσκα μετρώντας τρεις νίκες σε τέσσερις αγώνες.

Για το τέλος έχουμε ένα Οver από την Σουηδία στον αγώνα Μιάλμπι - Μάλμε. Ομάδες και οι δύο οι οποίες δέχονται και σημειώνουν γκολ με την ίδια ευκολία και θα πάμε με την επιλογή του Οver 2.5 γκολ. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική