William Hill Casino

Σάββατο, 28 Απριλίου 2012, 00:08

Προγνωστικά στοιχήματος 28/4/12: ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ (3.20) - Χ (3.50) - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (2.00)

 

Kαλημέρα φίλοι μας. Σάββατο σήμερα 28/4 με πολλά παιχνίδια στο κουπόνι του στοιχήματος. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις από την πρώτη κατηγορία Ισπανίας που ακόμα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και έχουμε επιλέξει τις νίκες για την Λεβάντε και την Χετάφε οι οποίες φιλοξενούν στην έδρα τους την Γρανάδα και την Μαγιόρκα αντίστοιχα. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση και οι δύο, με την Λεβάντε να παλεύει ακόμα να μείνει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι έχει τη δυνατότητα να πάρει ακόμα τρεις βαθμούς απέναντι σε μία Γρανάδα που έχει προβλήματα στα εκτός έδρας παιχνίδια και δύσκολα θα φύγει από την έδρα της Λεβάντε με βαθμό.

Από την άλλη επιλέξαμε την Χετάφε διότι πραγματοποιεί εξαιρετικά παιχνίδια στην πολύ δυνατή της έδρα, νομίζουμε ότι θα τα καταφέρει και σήμερα απέναντι στην Μαγιόρκα που είναι πίσω της με δυο βαθμούς διαφορά. Στο παιχνίδι αυτό δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο καθώς και οι δυο ομάδες δεν κινδυνεύουν με υποβιβασμό αλλά ούτε κυνηγούν κάποια αξίωση στην Ευρώπη LIVE@BWIN.

  • - Αποδόσεις bwin: ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ (3.20) - Χ (3.50) - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (2.00)
  • - Αποδόσεις bwin: ΛΕΒΑΝΤΕ (1.85) - Χ (3.50) - ΓΡΑΝΑΔΑ (3.50) LIVE@BWIN

Μένουμε στην Ισπανία, μία κατηγορία πιο κάτω, και θα πάμε με τη νίκη της Αλκορκόν στην έδρα της Χιρόνα LIVE@BWIN. Σε πολύ καλή φόρμα η ομάδα της Αλκορκόν αφού μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι τρεις από αυτές εκτός έδρας. Αντιμετωπίζει την πολύ μέτρια αγωνιστικά Χιρόνα η οποία δύσκολα θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του υποβιβασμού.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΝΟΡΓΟΥΙΤΣ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

 

 

Την τελευταία στοιχηματική πρόταση για το στοίχημα σύστημα 3-4 θα την βρούμε στην Πρέμιερ Αγγλίας όπου η Λίβερπουλ με νύχια και με δόντια θα παλέψει κάθε παιχνίδι από δω και πέρα για να κερδίσει μία θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα την 7η θέση που κατέχει για την ώρα η Έβερτον. Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει σήμερα την αδιάφορη βαθμολογικά Νόργουιτς στην έδρα της δεύτερης. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

bwin Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική