Κυριακή, 01 Απριλίου 2012, 00:12

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία

 

Kαλημέρα φίλοι μας και καλό μήνα, Κυριακή σήμερα με αρκετά παιχνίδια στο κουπόνι στοιχήματος. Ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις από το πρωτάθλημα πρώτης Ιταλίας (ΙΤ1) με τη νίκη της Ουντινέζε στην έδρα της Σιένα. Σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση η Ουντινέζε και θέλει να κρατηθεί στις πρώτες θέσεις για να περάσει στο Champions League, μπορεί σήμερα να φύγει νικήτρια από την έδρα της μέτριας Σιένα.

Από το πρωτάθλημα Γερμανίας τώρα ξεχωρίσαμε τη νίκη της Σάλκε στην έδρα της Χοφενχάιμ. Ευκαιρία σήμερα για την ομάδα της Σάλκε να συνέλθει μετά από την βαριά ήττα που δέχτηκε στην έδρα της για το Γιουρόπα Λιγκ, αντιμετωπίζοντας την Χοφενχάιμ η οποία δείχνει να είναι σε άσχημη φόρμα. Συνεχίζουμε με το Γαλλικό πρωτάθλημα (ΓΑ1) και την επιλογή μας με νίκη της Λυών στην έδρα της Ρεν. Αποδίδει εξαιρετικά η Λυών τις τελευταίες αγωνιστικές και θα την εμπιστευτούμε.

Κλείνουμε το στοίχημα 3-4 με το πρωτάθλημα Ισπανίας και τη νίκη της Βιγιαρεάλ που φιλοξενεί την Εσπανιόλ. Έχει αξία ο άσος της Βιγιαρεάλ καθώς πιστεύουμε ότι θέλει πολύ τη νίκη σήμερα λόγο ότι είναι χαμηλά στην βαθμολογία. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

BB

Αρχική