Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012, 00:56

Prognostika stoiximatos Katania - Milan

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Σάββατο σήμερα με πλήρες αγωνιστική δράση στα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλές οι επιλογές μας από το κουπόνι του στοιχήματος.

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με Πρέμιερ Λιγκ και τον αγώνα Γουίγκαν - Στόουκ. Αδιάφορη η ομάδα της Στόουκ βαθμολογικά αντίθετα με την Γουίγκαν που καίγεται για βαθμούς και θα παλέψει για τη νίκη. Η Γουίγκαν έχει κάνει ένα σερί καλών εμφανίσεων με τελευταία αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής, νικώντας την Λίβερπουλ εκτός έδρας.

 

Επόμενη επιλογή μας το διπλό της φορμαρισμένης Λα Κορούνια στην έδρα της Χιρόνα. Πολύ δυνατή η Λα Κορούνια εκτός έδρας δεν νομίζουμε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα αντιμετωπίζοντας την μέτρια ομάδα της Χιρόνα. Από το πρωτάθλημα της Σκωτίας και τον αγώνα Χάρτς - Αμπερντίν επιλέξαμε τη νίκη της ομάδας της Χάρτς. Διαθέτει πολύ δυνατή έδρα έχοντας σημειώσει σε 15 αγώνες στην έδρα της 25 γκολ. Η ομάδα της Αμπερντίν δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και προέρχεται από δύο σερί ήττες.

Στην Ιταλία η Μίλαν αντιμετωπίζει την Κατάνια εκτός έδρας. Αν και είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα η Μίλαν, ίσως αυτό το γεγονός να μην παίξει καθοριστικό ρόλο και να κερδίσει τελικά η Μίλαν καθώς ο στόχος της φέτος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

BB

Αρχική