Κυριακή, 15 Απριλίου 2012

Προγνωστικά στοιχήματος 15/4/12: ΘΕΛΤΑ (2.50) - Χ (3.20) - ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ (2.80) - LIVE@bwin

 

 

Xριστός Ανέστη φίλοι μας και χρόνια πολλά. Η αγωνιστική δράση δεν σταματά ούτε και σήμερα καθώς το κουπόνι του στοιχήματος περιλαμβάνει αρκετές αναμετρήσεις από τα ευρωπαικά πρωταθλήματα που έχουν στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε τις στοιχηματικές προτάσεις με έναν μεσημεριανό αγώνα από τη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας. Στο ντέρμπι κορυφής η Θέλτα υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Λα Κορούνια. Πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην έδρα της η Θέλτα και εκτίμηση μας είναι ότι μπορεί να κερδίσει τη Λα Κορούνια η οποία προέρχεται από ήττα.

Επόμενη στοιχηματική επιλογή στο ντέρμπι της Αυστρίας μεταξύ Αούστρια Βιέννης - Ραπίντ Βιέννης. Τη νίκη της Ραπίντ επιλέξαμε στην αναμέτρηση αυτή καθώς προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνει ότι φέτος είναι σε καλύτερη φόρμα και πιο σταθερή ομάδα από την Αούστρια.

 

Συνεχίζουμε με πρωτάθλημα Γαλλίας και τη νίκη της Σοσό που φιλοξενεί την Ντιζόν. Χρειάζεται τη νίκη και τους βαθμούς η Σοσό, φαίνεται ότι είναι σε θέση να τα καταφέρει καθώς κάνει καλές εμφανίσεις όταν αγωνίζεται στην έδρα της. Στο ίδιο πρωτάθλημα ξεχωρίσαμε και το Οver στον αγώνα Οσέρ - Παρί Σεν Ζερμέν. Σκοράρει η Οσέρ στην έδρα της, το ίδιο πιστεύουμε θα συμβεί και από την Παρί Σεν Ζερμέν η οποία θα χτυπήσει το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό καθώς χρειάζεται τη νίκη ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο.

Αυτά για σήμερα φίλοι μας να έχετε Καλό Πάσχα πάντα με υγεία! Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στο σύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

- Αποδόσεις bwin: ΟΣΕΡ (3.50) - Χ (3.20) - ΠΑΡΙ Σ.Ζ. (3.10) - LIVE@bwin

Bonus εγγραφής: 150% έως 30 EUR

BB

Αρχική