Πέμπτη, 05 Απριλίου 2012, 00:10

Προγνωστικά στοιχήματος Europa League: Αθλέτικο Μπιλμπάο - Σάλκε- Αποελ & Αννόβερο - Ατλέτικο Μαδρίτης

 

 

Kαλημέρα φίλοι μας, Πέμπτη 5/4 και στο κουπόνι του στοιχήματος ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ. Κρίσιμες οι σημερινές αναμετρήσεις και θα τις παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πρώτη στοιχηματική επιλογή για σήμερα είναι η νίκη της Αθλέτικο Μπιλμπάο με την Σάλκε. Μεγάλη νίκη σημείωσε η Μπιλμπάο στην Γερμανία επικρατώντας με 2 - 4 στον πρώτο αγώνα. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει το καλό σερί η Μπιλμπάο στο Γιουρόπα Λιγκ, περνώντας στην επόμενη φάση ξανά με νίκη. Δεν νομίζουμε ότι η Σάλκε θα χτυπήσει το παιχνίδι καθώς σίγουρα το μυαλό του προπονητή θα είναι στο επόμενο παιχνίδι της Μπουντεσλίγκα που υποδέχεται την φορμαρισμένη ομάδα του Αννόβερο.

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Αννόβερο - Ατλέτικο Μαδρίτης. Λόγω του ότι το 2 - 1 του πρώτου αγώνα είναι εύθραυστο για την Ατλέτικο η οποία θέλει πολύ να προχωρήσει στην επόμενη φάση, εκτιμούμε ότι θα μπει από την αρχή του παιχνιδιού με σκοπό τη νίκη. Δείχνει σοβαρότητα η Ατλέτικο φέτος στα εκτός έδρας παιχνίδια στο Γιουρόπα Λιγκ και θα την εμπιστευτούμε.

Στην αναμέτρηση Μέταλιστ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας η λογική μας πάει στη νίκη της Μέταλιστ όπου διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και μπορούν να κάνουν ανά πάσα στιγμή τη ζημιά στην Σπόρτινγκ. Νομίζουμε ότι το γκολ στην Πορτογαλία που σημείωσε η Μέταλιστ στο τέλος του αγώνα με το τελικό σκορ 2 - 1 θα της φανεί πολύτιμο ώστε να πάρει τελικά την πρόκριση.

Τελευταία στοιχηματική επιλογή για σήμερα το Goal - Goal στον αγώνα Βαλένθια - Αλκμάαρ. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της Βαλένθια απόψε καθώς ούτε σε καλή κατάσταση βρίσκεται αλλά και ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατή ομάδα. Πιστεύουμε ότι έχει πολλές πιθανότητες η πρόκριση της Αλκμάαρ σήμερα και θα κυνηγήσουμε έστω και ένα γκολ από αυτήν. Αυτά για σήμερα φίλοι μας. Δείτε τις αποδόσεις των παιχνιδιών στοσύστημα 3-4. Καλή σας μέρα.

BB

Αρχική