Προγνωστικα Champions League 24 / 2 / 2016

Champions League προγνωστικα στοιχηματος

Οι πρώτοι αγώνες στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ ολοκληρώνονται απόψε Τετάρτη 24/2 (21:45) σε Ουκρανία και Ολλανδία, με την Ντιναμό Κιέβου να υποδέχεται την  Μάντσεστερ Σίτι και Αϊντχόφεν την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στόχος των Ολλανδών, όπως τόνισε ο προπονητής της Φίλιπ Κοκού, είναι να μη δεχθεί γκολ στην έδρα τους και να κρατήσουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει την πρόκριση.

Οι δύο σύλλογοι είχαν συναντηθεί στον ίδιο όμιλο το 2008, με την Atletico Madrid (primera Division) να κατακτά τη νίκη και στις δύο συναντήσεις.

Η Αϊντχόφεν θα αγωνισθεί χωρίς Ντε Γιονγκ και Λεστιέν, θα παίξει όμως ο Γκουαρδάδο που ξεπέρασε το πρόβλημα.

Πιθανές ενδεκάδες:
PSV: Ζόετ, Αρίας, Μπρουμά, Μορένο, Βίλεμς, Φαν Χίνκελ, Γκουαρδάδο, Πρέπερ, Περέιρο, Λοκάντια, Ναρσίνγκ
Ατλέτικο Μαδρίτης: Ομπλακ, Χουανφράν, Γοδίν, Χιμένεθ, Φελίπε Λουίς, Κόκε, Γκάμπι, Σαούλ, Ολιβερ Τορες, Γκριεζμάν, Φερνάντο Τόρες

Στον άλλο αγώνα η Manchester City θα αγωνιστεί στο παγωμένο Κίεβο. Η Dinamo παραμένει αήττητη σε εννέα συνεχόμενους αγώνες και πήρε την πρόκριση από έναν αρκετά δύσκολο όμιλο με Τσέλσι και Πόρτο. Η Σίτι δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεσή της να ρίξει το βάρος στην πρόκριση για το Champions League .

Πιθανή ενδεκάδα για Ντιναμο και Σιτι:
Ντιναμό Κιέβου: Σοφκόφσκι, Ντανίλο Σίλβα, Κασερίντι, Ντράγκοβιτς, Βίντα, Ριμπάλκα, Χαρμάς, Μπουγιάλσκι, Γκονζάλες, Γιαρμολένκο, Τεόντορτσικ
Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κομπανί, Οταμέντι, Κλισί, Φερναντίνιο, Φερνάντο Σίλβα, Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Παρότι εχτές δεν πιάσαμε κανένα σημείο θα ρισκάρουμε και σήμερα 10EUR σε συνολική απόδοση 11.88.  Τα προγνωστικα στοιχηματος για τους δύο αγώνες του Τσαμπιονς Λιγκ είναι:

21:45 741 3.30 ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 3.15 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1.95 1 (3.30)
21:45 742 3.95 ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ 3.95 ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2.90  X (3.60)
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments