Προγνωστικα UEFA Europa League 25 / 2 / 2016

Ημέρα UEFA Europa League με τα σημαντικότερα παιχνίδια διαθέσιμα στο κουπόνι παμε στοιχημα και αρκετές επιλογές για όλα τα γούστα. Για την Πέμπτη 25/2 οι στοιχηματικες προβλεψεις περιλαμβάνουν:

Από στοιχηματικές Μπομπές και Ισοπαλίες μία καλή επιλογή με ρίσκο αλλά αξίζει τον κόπο είναι η ισοπαλία στον αγώνα Τοτεναμ – Φιορεντινα. Χωρίς τον κορυφαίο Άγγλος επιθετικό παίκτη Κέιν – τραυματίστηκε στη μύτη στον κυριακάτικο αγώνα κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας και δεν θα είναι στη διάθεση του Μαουρίτσιο Ποκετίνο – η Fiorentina έχει ελπίδες να διεκδικήσει το Χ και το παιχνίδι να πάει στην παράταση (Αποτέλεσμα πρώτου αγώνα 1-1).

ΣΤΟΙΧΗΜΑ UEFA EUROPA LEAGUE

Στη συνέχεια για τους πιο συντηρητικούς οι στοιχηματικες προτασεις περιλαμβάνουν τον άσσο για τον Ολυμπιακο στη ρεβάνς των “32” του Europa League, που αντιμετωπίζει την Αντερλεχ στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης.

Τέλος θα κλείσουμε τα προγνωστικα στοιχηματος με άλλες δύο επιλογές για να συμπληρώσουμε το σύστημα 3-4 :

  • Manchester United vs Midtjylland είναι το G/G 2.20 στο Old Trafford γιατί αφενός οι Δανοί θα διεκδικήσουν ένα γκόλ που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση αφετέρου οι Διάβολοι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν την πρόκριση και να ανατρέψουν την πολύ κακή φετινή εμφάνιση.
  • Porto – Dortmund : Over 2.5
ΚΩΔ ΠΡΟΤ/ΜΑ ΩΡΑ ΓΗΠΕΔΟΥΧ. ΦΙΛΟΞΕΝ. ΑΠΟΤΕΛ. ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΠΙΤΥΧ.
585 Europa League 22:05 ΤΟΤΕΝΑΜ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ X 3.60
808 Europa League 22:05 ΠΟΡΤΟ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ Over 2.5 1.75
805 Europa League 22:05 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 1 1.65
803 Europa League 22:05 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝAITENT ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ G/G 2.25
0 0 votes
Article Rating
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments